Bild
Nästa artikel
Vinnaren av Årets ställplats 2010

Vinnaren av Årets ställplats 2010

Pris

Grattis Trosa småbåtshamn som kammade hem priset Årets Ställplats 2010! Det är husbilsplatsen med utsikt över hamnen och havet som föll besökarna i smaken. Glädjande också för oss användare är att platsen är avgiftsfri.

Husbilsplatsen i Trosa småbåtshamn fick sammanlagt 876 röster, Motala 681, Marina NewPort i Smögen 416 röster, Axmar (norr om Gävle) 337 röster och nykomlingen Quick Stop Café 56:an på Gotland 185 röster. Så blev resultatet när alla röster var räknade dagarna efter Elmiamässan. Drygt 2 500 röster fanns i den stora väskan som redaktionen samlade alla röstlapparna i.
Husbil & Husvagn tackar alla som engagerat sig i tävlingen och önskar fortsatt lycka till för både användare och anläggare av ställplatser i Sverige!

Övriga nominerade syns i högerspalten.

Fakta

Årets ställplats är ett pris instiftat 2009 av tidningen Husbil & Husvagn. Tävlingen syftar till att uppmärksamma och främja engagemanget för fler ställplatser i Sverige med god service i attraktiv miljö. Röstning har skett på Elmia Husvagn Husbil i redaktionens monter. Cirka 2 500 röster har vi tagit emot i årets tävling.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Elnagh duke
2010-10-14 17:22

ni har glömt gyllne uttern..........

#2
Bertil Persson
2010-10-29 08:29

Ställplats - gäller inga avståndsregler då? Blir lite fundersam när man ser bilden på Trosa. Gillar ställplatser men varför måsta man stå så nära varandra? Vad är skillnaden mot vad som gäller på en campingplats?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.