skärmdump på husbil och husvagns sajt och man som sitter i alkovbil
Nästa artikel
Välkommen till Husbil & Husvagns nya sajt!
Krönikor

Välkommen till Husbil & Husvagns nya sajt!

Publicerad 26 maj 2022
skärmdump på husbil och husvagns sajt och man som sitter i alkovbil
Husbil & Husvagns chefredaktör Jimmie Öbom hoppas att fler och fler upptäcker tidningens sajt.
Husbil & Husvagn uppdaterar sin sajt – hjälp oss bli ännu bättre!

Välkommen till Husbil & Husvagns nya sajt! 
För att ytterligare möta det ökade behovet i våra digitala kanaler har vi valt att lansera en ny och uppdaterad version av Husbil & Husvagns hemsida. Tanken är att materialet skall vara mer lättillgängligt än tidigare – oavsett webbläsare eller om du har en telefon, läsplatta eller dator – och att du som läsare enklare skall hitta på sajten.

Att bygga och uppdatera en sida med tiotusentals artiklar är dock en komplex historia. Vår förhoppning är att allt ska fungera enligt plan, men vi är också medvetna om att saker kan ha missats under resans gång. Ser du något som inte är som det ska, eller kommer på ytterligare förbättringar – hör då gärna av dig till oss på mejladressen: redaktionen@husbilhusvagn.se

Vi vill att sidan ska vara så bra som möjligt för dig, så din feedback är både uppskattad och viktig för oss.

Under de gångna åren har husbilhusvagn.se:s popularitet ökat rejält och sajten är nu en självklar källa för dig som söker inspiration, kunskap och nöje i ämnen som har med husbilar och husvagnar att göra. Sajten uppdateras dagligen, med nyheter, reportage och tips. Materialet som publiceras på sajten är ofta unikt och du hittar det inte i tidningen. Därför vill jag åter rekommendera alla att bli Premium-medlemmar. 

Är du redan prenumerant på tidningen rekommenderas aktivering av Premium eftersom det ingår i prenumerationen. Sist men inte minst, du har väl inte missat att du dessutom kan läsa den tryckta tidningen digitalt på denna adress husbilhusvagn.se/fri där du också kan söka efter artiklar om till exempel ett resmål eller ett husbilsmärke.
 
JIMMIE ÖBOM, CHEFREDAKTÖR 
HUSBIL & HUSVAGN

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.