Nästa artikel
Besöksrekord på Caravan Stockholm
CS2014

Besöksrekord på Caravan Stockholm

Publicerad 17 februari 2014 (uppdaterad 19 februari 2014)
Trots besöksrekordet fattades det 51 besökare för att nå den magiska 10 000 gränsen på mässan i Kista, Caravan Stockholm. Vi på Husbil & Husvagn passar på att tacka alla som besökte vår monter!

Årets Caravan Stockholm blev mycket välbesökt. Totalt landade slutsiffran på 9 949 besökare – en ökning med 14,5 % från föregående år och detta trots att OS pågick för fullt. Fler än 30 varumärken fanns på plats under de fyra dagar som mässan pågick och de visade upp det allra senaste på husbils och husvagnsfronten. Clabbe af Geijerstam och Babben Larsson stod för underhållningen samt ett antal andra experter och entusiaster som vägledde och inspirerade.

– Vi hade en fantastiskt trevlig mässa med god försäljning och många glada och intresserade besökare. Vi upplever framför allt att vi lockat många nyfikna nybörjare, personer som inte redan äger en husbil eller husvagn. Det är glädjande att de hittat hit och ser fördelarna med den mobila livsstilen, berättar Lina Hann, projektledare.

Det är spännande att se att så många fler får det mobila boendet i blodet. För visst håller vi frälsta fast vid det mobila boendets fördelar och sprider det vidare till allt fler?

2015 går mässan av stapeln den 12-15 februari och då spränger vi vallen och passerar 10 000. För det var ju lite nesligt att det kom att fattas futtiga 51 besökare för att nå den magiska gränsen i år.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.