Bild
Nästa artikel
Var kommer du att hitta vinnarna och väljer juryn rätt? Dela gärna med dig av din åsikt!
Var kommer du att hitta vinnarna och väljer juryn rätt? Dela gärna med dig av din åsikt!

Best in show på Caravan Stockholm

CS2014

En jury, där redaktionen för Husbil&Husvagn ingår, utser bland mässans utställda fordon bästa hygienutrymme, kök och sovrum.

Best in Show är en nyhet på Caravan Stockholm 2014. Best in Show är indelad i två klasser och fem kategorier och juryn består av redaktörer på Husvagn & Camping, Husbil & Husvagn, Husbilen Test  och Fritidsmagasinet Caravan.

Sammanlagt kommer 24 fordon, tio husvagnar och fjorton husbilar, att få varsin utmärkelse. Kategorierna vi tittar på är badrum, kök, sovrum, sittgrupp, entré, förarmiljö och garage. De fordon som vinner märks upp med en cocard som du ser på bilden ovan.

Klassindelningen för husvagnar:
Pris under 200 000 kronor.
Pris över 200 000 kronor.
Hos husvagnarna bedömer vi sovrum, badrum, kök, sittgrupp och entré.

Klassindelningen för husbilar:
Under åtta meter.
Över åtta meter.
Hos husbilarna bedömer vi garage, sovrum, badrum, kök, sittgrupp, entré och förarmiljö.

Caravan Stockholm (CS2014) pågår den 13-16 februari 2014 och samtliga artiklar om mässan hittar du under "nyheter", "mässor", i menyraden högst upp.

Givetvis finns Husbil & Husvagn på mässan, du hittar oss i entrén i montern E:01, där vi gärna svarar på dina frågor och tar emot tips!

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.