Bild
Nästa artikel
Camping på Ferie for Alle

Camping på Ferie for Alle

MÄSSOR

Veckan efter det att mässan Caravan Stockholm avslutats är det dags för danskarna att slå upp portarna i Herning för Nordens näst största resemässa.

Den danska resmässan Ferie for Alle 2014 domineras av camping. Alla ledande aktörer på campingmarknaden kommer till MCH Messecenter Herning i Danmark 21 februari.

Ferie for Alle är den näst största resemässan i Norden, i år pågår den 21-23 februari. 16 tillverkare av husvagnar och 19 tillverkare av husbilar visar upp sig på mässan vilket innebär att campingindustrin flyttar fram sina positioner. Till det kommer att många visar upp tält och andra tillbehör till campingsemestern.

Som vanligt kommer också många destinationer att delta på Ferie for Alle, många har tänkt just på campingturisterna.

– Ferie for Alle är det ställe i Danmark där man får det största utvalet inför campingen och det är sannerligen värt ett besök. Alla tillverkare kommer att vara på plats, faktiskt så massivt att vi fyller en hel mässhall. Vi gläder oss åt att slå upp dörrarna och vara med om att uppfylla folks semesterdrömmar, säger Knud Sørensen, projektledare för camping på MCH Messecenter Herning.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.