Bild
Nästa artikel
Concorde Liner Centurion 1060 G

Concorde Liner Centurion 1060 G

CMT2014

Som vanligt visade Concorde upp ett premiärfordon i Stuttgart. Den här gången förnyade de sin top-of-the-line modell Centurion som växer till 1060 G. Du får nöja dig med att bildnjuta om du inte har runt 500 000 euro liggande.

Är du på jakt efter något med det där extra så är Concorde fabrikatet för dig. Här pratar vi stora och påkostade modeller och räckte inte den tidigare toppmodellen Liner Centurion 1020 G till så har nu Liner Centurion 1060 G premiärvisats i Stuttgart.

Det är fantastiska material, gott om utrymme och än mer med slide-outen i utfällt läge, bättre sovrum än i den tidigare, likaså mer påkostat kök och naturligtvis finns plats för bilen i garaget.

Här handlar det inte om seriebyggda bilar så priserna varierar mycket med utgångspunkt från kundes önskemål. Räkna med en prisnivå på runt 500 000 euro så är du i närheten av vad sluträkningen kommer att bli. Men då ingår förstås inte bilen i garaget.
Concorde Liner Centurion 1060 G
Concorde Liner Centurion 1060 G
Concorde Liner Centurion 1060 G

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.