Bild
Nästa artikel
Dethleffs och Winterhoff vinner pris på CMT

Dethleffs och Winterhoff vinner pris på CMT

CMT2014

Dethleffs står som vinnare av DCC:s pris i säkerhet medan Winterhoff fick pris för teknisk innovation. DCC och Stuttgartmässan har delat ut detta säkerhetspris sedan 1999.

Klubben Deutscher Camping-Club i samarbete med Messe Stuttgart delar sedan 1999 ut ett pris för särskilda insatser, uppfinningar och koncept för utvecklandet av säkerhet i mobila boenden. I år tog Dethleffs Camper-serie hem priset för sitt säkerhetspaket, användning av robusta material och praktisk möbeldesign.

Men det delas ut ytterligare ett pris av DCC och Messe Stuttgart. DCC Technology Award instiftades 2011 och går som namnet antyder för teknologisk innovation. I år tilldelades priset företaget Winterhoff från Breckenfeld vars säkerhetskoppling WS 3000 enligt DCC får priset för sin spårstabilisering, slitageindikator och andra sofistikerade detaljer som är "extremt relevanta för husvagnsägare."
Taggar: Mässor, Nyheter
Dethleffs och Winterhoff vinner pris på CMT

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.