Bild
Nästa artikel
Invigningstalet av borgmästaren Fritz Kuhn
Invigningstalet av borgmästaren Fritz Kuhn

Första dagen i Stuttgart

CMT2014

Du följer oss väl i rapporteringen från CMT i Stuttgart? I dag visades en världspremiär från Hymer och totalt sett är det inte mindre 120 nylanseringar på mässan och vi ska försöka delge dig så många som möjligt.

Så har då första dagen på mässan i Stuttgart nått sitt slut. Det är mycket som har visats och mångas drömmar som uppfyllts. För precis som här på hemmaplan är det många som kommer till mässan för att ta ett slutgiltigt beslut om vilket mobilt boende som ska bli upplevelseverktyget under kommande säsong.

Hymers världspremiär för sin ML-T som vi lade ut i morse omgavs av pompa och ståt när den avtäcktes på mässan. Mer info om den kommer i nummer 2.2014 som vi precis lagt sista handen på. Mer om mässan kan du läsa i nummer 3-2014.
Nästa nummer, 2-2014, har du i handen om bara två veckor. Vill du förenkla det hela prenumererar du och då ramlar tidningen ner i brevlådan några dagar innan den finns att köpa i kiosken.

Bilderna till höger:
I LMC:s monter skapades en oanad mängd nya konstruktioner. Barnen fick skapa sina egna husbilar med hjälp av legobitar och denna stolta vinnare visade upp sin husbil och det fina priset - en stor lego-sats.

Det är en enorm mässa på 105 000 kvadratmeter och avstånden är stora. Hur gärna man än vill så finns ingen möjlighet att se allt på en dag. Då kommer en sådan här lösning för hunden väl till pass, eller vad säger du?

Vi säger att det är sen kväll och hoppas du kommer att följa oss under mässan i Stuttgart men ännu hellre kommer och besöker oss på Caravan Stockholm om en månad!
Alla artiklarna från Stuttgart hittar du under "mässor" och under rubriken "nyheter" i sidhuvudet.
Taggar: Mässor
Första dagen i Stuttgart
Första dagen i Stuttgart
Första dagen i Stuttgart

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.