Bild
Nästa artikel
Hobby visar Siesta special på CMT

Hobby visar Siesta special på CMT

CMT2014

De nya Siesta modellerna V65 GE V Edition och T65 GE T Edition var dragplåster på mässan i Stuttgart. Hobby hoppas de ska tilltala dig med orden "Experience the passion".

Hobbys mest framträdande nyheter i Stuttgart är de två specialmodellerna V65 GE V edition und T65 GE T edition, en kompaktbil och en halvintegrerad, var och en med enkelsängar.

Det är lite tuffare design som gäller, både på ut- och insidan. Inuti hittar du dynor i tyg Montana, bord och bänkskivor i Stone Grey och möbeldetaljer i antracit. Även förarmiljön är sportig med aluminiumdetaljer, läderklädd ratt och växelspaksknopp. Alkovbilen är 699 cm lång med en bredd på 234 cm (övre planlösningen), medan kompaktbilens mått är 669 cm med en bredd på 218 cm (undre planlösningen).

De som föredrar en mer diskret bil kan beställa de nya planlösningarna V65 GE och T65 GE även med den vanliga Siesta-exteriören.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.