Bild
Nästa artikel
La Strada Regent L

La Strada Regent L

CMT2014

Den tyska tillverkaren La Strada lanserar i samband med CMT i Stuttgart en ny välbyggd modell på Mercedes Sprinter-chassit, Regent L.

La Strada kommer med en ny knappt 6 meter lång modell, Regent L, som även den ser dagens ljus för första gången i Stuttgart.

Det här är den andra modellen som fabriken bygger på det nya Mercedes Sprinterchassit. Fabriken satsar som bekant på färre bilar men med hög byggkvalitét vilket genomsyrar bodelen.

Få andra kompaktbilar kan tävla med Regent L:s stora badrum som är placerat i bak och som nyhet kommer även den justerbara halvdinetten. Sittdynan går att ställa in på hela fyra olika sätt.

Tyska La Strada bygger ofta sina bilar direkt på kundbeställning och ståtar därför med ett brett urval av möjligheter för personliga val, du kan välja på hela 14 lackeringar som du kan kombinera med tre olika träslag inne i bilen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.