Så här ser det ut i Rothenburg o.d.T. Enligt många den mest tyska av alla tyska städer.

Nästa artikel
Lyssna på Husbil & Husvagns resefantast på mässan
CS2014

Lyssna på Husbil & Husvagns resefantast på mässan

Publicerad 3 februari 2014 (uppdaterad 6 februari 2014)

Så här ser det ut i Rothenburg o.d.T. Enligt många den mest tyska av alla tyska städer.

Du har väl lagt märke till att vi lägger ut restips på sajten mest hela tiden? Det är tips på platser i Sverige och platser längre bort. Följ med när vi berättar mer från scenen på mässan på torsdag, fredag och lördag! Men glöm inte att även besöka vår monter!
Pelle Kjörling, vår webbredaktör på tidningen Husbil&Husvagn, hittar du ofta ute på vägarna. Sedan 1969 har han rest mycket, inte minst i Europa där han känner till mängder med fantastiska resmål som han upptäckt under de kanske 35 000 vägmil han rest med olika fordonstyper. Dessa platstips delar han frikostigt med sig av här på Husbil&Husvagns hemsida, både som enskilda resmål och hela turtips. På Caravan Stockholm är du välkommen att lyssna på hans tips om vad som är besöksvärt i Tyskland. Kom förbi scenen när han beskriver en härlig tripp som plockar upp spännande resmål från Rügen och runt Tyskland i yttervarv. Välkommen!

I montern E:01 hittar du även övriga redaktionen. Kom och var nyfiken, prata med oss om dina funderingar och vill du får du gärna fråga Pelle om fler resmål än de han berättar om från scenen.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.