Bild
Nästa artikel
Mässa i Kristinehamn

Mässa i Kristinehamn

MÄSSOR

Den 13-15 juni 2014 hålls för fjärde året i rad en fritidsmässa för husbilar och husvagnar.

Just nu pågår förberedelserna inför Fritidsmässan 2014, som kommer att bli det fjärde året denna mässa arrangeras.

Den växer för varje år och arrangörerna hoppas på stor tillströmning av besökare under de tre mässdagarna 2014.

I fokus står de Kristinehamnsföretag som är bland de marknadsledande inom husvagns- och husbilsbranschen. Cabby, Nordic Husbilar och Bergholmsgruppen är de tre stora företagen som sätter sin prägel på mässans utbud. Utöver dessa kommer massor av andra utställare som har något att erbjuda för att skapa en bra och meningsfylld fritid.

I år räknar arrangören med minst ett 70-tal utställare. Bland annat kommer du att kunna se 2015 års nyheter från Cabby husvagnar, Nordic husbilar, Sun living husbilar, Carado husbilar, Adria husbilar, Knaus husbilar/husvagnar, Weinsberg husbilar/husvagnar, Eriba husbilar, Wilk husvagnar, Hymer husvagnar, C1 husbilar, Morelo husbilar, Mc Louis husbilar, Eura Mobil husbilar, Karmann Mobil husbilar samt produkter från ytterligare ett femtiotal utställare.

Svenne Rubins, Top Cats och Sean Banan kommer att stå för underhållningen.

Mer information om vilka som ställer ut och hur programmet kommer att se ut kommer att läggas ut allt eftersom på Fritidsmässans hemsida som du hittar här.

Boka in helgen 13-15 juni 2014 redan nu!

Taggar: Mässor, Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.