Nästa artikel
Bürstners instegsmodell Premio Life uppdateras
2022

Bürstners instegsmodell Premio Life uppdateras

Publicerad 12 juli 2021 (uppdaterad 12 juli 2021)
Bürstners husvagnsmodell Premio Life får en facelift till det kommande modellåret. Interiören är helt nydesignad och två nya planlösningar har tillkommit.

Lagom till att det nya modellåret startar i september, har Bürstner gett sina instegmodeller bland husvagnarna en facelift. Nya tekniska lösningar har tillkommit och den interiören i modellserien, som funnits på marknaden sedan 2017, har uppdaterats. Dessutom tillkommer två nya planlösningar i de 212 centimeter breda husvagnarna.

De nya planlösningarna är en kompakt familjeplanlösning med upp till sju sovplatser där fokus lagts på stora förvaringsutrymmen och en familjemodell med en 160 x 200 cm stor King Size-säng, något som är speciellt i denna klass.

415 TK: En ny och kompakt familjeplanlösning med fyra bäddar och, som tillval, möjlighet till en tredje bädd i våningssängen i den bakre delen. Den kompakta planlösningen erbjuder osedvanligt goda förvaringsmöjligheter med bland annat garderob och linneskåp samt ett 142 liter stort kylskåp.

480 TS: En typisk familjeplanlösning med en 160x200 cm stor King Size-säng, Bürstner skriver att det är unikt i den här storleksklassen, och en bäddbar dinett, vilket i standardutförandet ger sovplats för tre personer. Stor vikt har lagts vid att skapa goda förvaringsutrymmen, inte minst under dubbelsängen.

Den moderna invändiga designen i “nya” Premio Life har fångat upp de senaste materialtrenderna med former och färger som Bronze, Sand, Cappuccino och Sepia. Designen med ljusa skåpluckor i ek med metalldekor är ett verk av Bürstners egen designer Tatjana Weßelbaum. Designen ”Brava” är hämtad från Bürstners husbilar.

– Just nu ser vi en stor efterfrågan på kompakta och lätta, men ändå rymliga och bekväma, husvagnar och Premmio Life-vagnarna är idealiska för dem som föredrar en mindre dragbil och det till ett oslagbart pris, skriver Bürstners produktchef Markus Pangerl i ett pressmeddelande. Det finns många orsaker till den efterfrågan på kompakta och prisvärda husvagnar som vi nu upplever. De demografiska förändringarna, med en stadigt växande grupp av människor över 50, en viktig målgrupp för branschen, spelar givetvis en roll. Samtidigt gör outdoortrenden att unga familjer upptäcker husvagnens fördelar.

Som tillval finns fyra olika utrustningspaket. Den lättaste Premio Lifemodellen har en totalvikt på 1 100 kilo.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.