Nästa artikel
CaraCito - husvagn helt utan gasol
2021

CaraCito - husvagn helt utan gasol

Publicerad 31 juli 2020 (uppdaterad 31 juli 2020)
Med nya CaraCito bryter Weinsberg ny mark eftersom den helt saknar gasol. Standard levereras den nämligen med kompressorkyl, elspis och elektrisk uppvärmning som kan användas som air-condition. Gasol finns dock på tillvalslistan för den som behöver. 

Husvagnar helt utan gasol hör inte till vanligheterna men nu kommer Weinsberg CaraCito vars gasolkoffert i fronten kan få uppdrag som lastutrymme istället. Weinsberg CaraCito är nämligen en husvagn där man fullständigt får förlita sig på elektronik som kompressorkyl (60 liter), elspis (2 plattor) och elvärmepanna. Den sistnämnda kan samtidigt “vändas” för att kyla luften i den lilla vagnen. 

Nu ska det dock sägas att den som gärna fricampar och inte klarar sig utan gasol kan välja tvålågig gasolspis och gasoldriven Truma-S värmepanna som tillval.

Invändigt känner man igen sig i CaraCito som har Weinsbergs enkla och funktionella lösningar som handtagslösa överskåp. Det finns tre olika tygval i brun, blå eller grå kulörer med Weinsberg-brodyrer som standard.

CaraCito kommer tillverkas i fem planlösningar, 390 QD, 450 FU, 470 EU, 470 QDK och 500 QDK. Förutom enkelsängar, queenbed så finns också varianter med våningssäng för barnfamiljer. Det är inte klart i skrivande stund med vilka som kommer till Sverige eller pris.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.