Nästa artikel
Carado lanserar tre nya modellvarianter
2021

Carado lanserar tre nya modellvarianter

Publicerad 25 augusti 2020
Hymers instegsfabrikat Carado kommer med tre nya modellvarianter till år 2021. Dels är det en alkov under 6 meter, en halvintegrerad med face-to-face och slutligen en smal husbil med queenbed.

Varumärket Carado brukar vara populära bland hyrfirmor då de samtidigt som de är enkla i sitt utförande också är väl ihopskruvade och därmed klarar de hårda påfrestningar som uthyrning kan innebära. En modell som troligen kan bli väldigt populär både bland hyrföretag och vanliga kunder är nya A132 som är Carados första alkovbil under 6 meters totallängd. För att vara mer exakt är den 5,94 meter lång och har en tvärställd bädd i akter vars trappsteg är integrerat i garderoben samt en uppfällbar alkovbädd ovanför hytten. Att den kan fällas upp gör att det blir oerhört luftigt i förarhytten under färd. Sittgruppen består annars av en tvåsitssoffa och vändbara framstolar.

Den andra nyheten är halvintegrerade T459 som är 7,39 meter lång och har en face-to-face sittgrupp där inte mindre än sex personer kan sitta till bords.

Tredje nyheten är en modell i Carados smala Van-serie som är husbilar med vanliga bodelar men med smalare mått. Det är V339 som är en halvintegrerad husbil på 6,86 meter och bara 2,15 m bred, men som ändå rymmer en queenbed i aktern. 

Förutom dessa tre nya modeller så kommer också två nya design- och utrustningspaket över hela Carados sortiment och det är paketen Clever och Clever+ med diverse utrustning. Sist men inte minst viktigt i familjehusbilen Carado är att alla modeller till 2021 får Isofix-fästen för barnstol.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.