Nästa artikel
Caravan Salon över för denna gång
CS2014

Caravan Salon över för denna gång

Publicerad 8 september 2014 (uppdaterad 8 september 2014)
Europas största mässa i branschen, Caravan Salon i Düsseldorf blev den hittills största.

När mässan slog igen portarna på söndagkvällen stod det klart att den aldrig tidigare besökts av så många. Mässan själva hävdar att de är världens både största och mest ledande mässa för mobilt boende.

- Med extremt nöjda utställare och 192 000 besökare överträffade Caravan Salon våra vildaste förväntningar och vi är stolta över årets nya rekord. Speciellt är vi tacksamma för att vårt nya utställningskoncept blev så uppskattat, säger Joachim Schäfer som är utställningschef och fortsätter, givet marknadsklimatet i Europa är det också intressant att ungefär 25 000 utländska besökare kom till Düsseldorf. Utställare kom från hela världen för att knyta affärskontakter och samla information om branschens utveckling.

Detta visar på den dominerande ställning som Caravan Salon har bland alla mässor i branschen och rekordmånga 28 200 campade på mässans eget campingområde.

Besökarna var speciellt intresserade av alla de nya fordonsmodeller som premiärvisades på mässan men även uppgraderingarna på tillbehörssidan samt olika reseförslag som presenterades. Utbudet från de 580 utställarna från 25 olika länder har varit stort.   

Redan om några dagar är det dags för Sveriges dominerande mässa som hålls i Jönköping där det blir massvis med spännande nyheter och aktiviteter. Du hälsar väl på i vår monter!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.