Bild
Nästa artikel
Swift Kontiki på väg mot Sverige?
Swift Kontiki på väg mot Sverige?

Charmant engelsman

CMT2015

På 90-talet var Swift husbilar en vanlig syn i Sverige men så försvann de plötsligt. De är dock fortsatt bland de största i Storbritannien och ibland visas de på tyska mässor. I samma grupp finns Sprite husvagnar som också varit populära i Sverige.

Här ser du bildspel på engelsk husvagns- och husbilsdesign alá 2015. Som du märker på bilderna finns både skillnader och likheter mot det vi är vana från tyska och svenska tillverkare. På brittiska öarna verkar de prioritera köket högt och saker som ugn hör till en av självklarheterna. Likaså har de ofta ett enkelt löstagbart bord som inte är i vägen men det är också rätt vanligt med två olika bord. Ett litet te-bord och ett större matbord. Motstående soffor är också vanligare liksom stora takfönster i husvagnarna. Det har talats lite om att Swift kan vara på väg tillbaka till Sverige och om det stämmer så lär vi återkomma med mer information här på hemsidan och i tidningen.   Så missa inte att följa oss! Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev eller gilla oss på http://www.facebook.com/husbilhusvagn
Taggar: Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.