Bild
Nästa artikel
Fullt med folk i entréhallen direkt efter det att portarna slogs upp den 17:e
Fullt med folk i entréhallen direkt efter det att portarna slogs upp den 17:e

CMT: Första intrycken från Stuttgart

CMT2015

Världens största fritidsmässa beräknas dra en kvarts miljon besökare. Här hittar du allt som har med mobilt boende att göra, fordonen, campingtillbehören och vad du borde uppleva med ditt mobila boende.

Årets mässa har inte bjudit på den mängd nyheter vi varit vana vid från tidigare trots att utbudet är enormt och husbilar säljer som aldrig förr. Intresserade besökare vallfärdar till mässan där utställarna satsar stort på att fånga intresset. Uppseendeväckande är att Knaus Tabbert Group, som första fabrikat någonsin, har hyrt en hel hall för att visa upp sin produktion. Andra lockar med specialmodeller, specialpriser och kampanjer.

Vill du resa någonstans finns oändligt med förslag. Olika regioner, städer och länder berättar om de platser som står till buds för naturligtvis är vi en reslysten grupp som allt fler vill fånga upp. Men det är oftast att bara att hålla med. Vad vore mobilt boende utan drömmar om platser dit man ännu ännu haft tid eller möjlighet att besöka? Inte minst östra Europa dit färre har varit och det finns mängder av outforskade platser.

Vi börjar med en liten spontan rundvandring i hallarna som, om bedömingen håller, aldrig tidigare besökts av så många reslystna! Kolla in bildspelet!

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.