Bild
Nästa artikel
Det här händer på Stora Nolia idag

Det här händer på Stora Nolia idag

STORA NOLIA 2017

Den 8 augusti kan du se Ace Wilder, möta kokboksförfattaren Ulrika Davidsson eller bli underhållen av trubaduren Henrik Baer på Stora Nolia i Umeå. Kolla in vad mer som finns på programmet utöver alla husbilar och husvagnar!

STORA SCENEN

13.00 Ace Wilder
Låtskrivare och sångare som gått till final i Melodifestivalen tre gånger med bl a låtarna”Busy Doin´Nothing”, den mest streamade låten med över 35 miljoner lyssnare och ”Dont Worry” i Melodifestivalen 2016.
15.30 Familjeshow med Wullger & Mimmi
En familjeshow med den otroliga jonglören Wullger och hans bråkiga assistent Mimmi. Här bjuds det på trolleri i världsklass om Wullger är på humör, jonglering, lite läskiga fakirtricks och mängder av publikfrieri.

KÖKSSCENEN
11.30 OCH 14.30 Ulrika Davidsson
Ulrika Davidsson, kokboksförfattare, kostrådgivare och matkreatör, även känd från Nyhetsmorgon på TV, föreläser och inspirerar med en hälsosam lågkolhydratkost och förklarar hur viktigt det är att äta en kost som ger energi och inte tar energi. Alla människor är olika och behöver således olika kostplaner som Ulrika förklarar skillnader mellan och berättar om GI metoden, LCHF, Detox, 5:2 dieten. Ulrika ger tips hur du förenklar vardagsmaten och lagar lätta maträtter som dessutom passar hela familjen. Kom och bli inspirerad och smaka på Ulrikas mat- och hälsovärld!

WINE & BEER TASTING SCENEN
16.00 Trubadur 
Henrik Baer underhåller vid serveringen Wine & Beer Tasting 

FÖRELÄSNINGSLOKALEN BLOMQVIST
15.30 Stil - Mode – Trend
Stil, mode, trend – Vad är skillnaden?
Vad signalerar vi med våra kläder?
Spelar det någon roll vad vi har på oss?
Under ca 30-45 minuter delar vi med oss av tips och råd om allt från kläder till hållbar produktion.
Välkommen!
Det svenska modemärket Dughult of Sweden.


MÄSSOMRÅDET

10.00-17.00 Wullger & Mimmi
Här kommer Wullger & Mimmi på besök, och då kan vad som helst hända. En tre meter lång figur som dammar av folk när dom passerar under, ballongfigurknytning i världsklass och allehanda clownerier.

DUNGEN 

10.00-17.00 Mässan för hela familjen

Här hittar du aktiviteter av olika slag för alla som har barnasinnet kvar, hoppborgar, Dinosaurie-park, Ponnyridning m m.

10.00-17.00 Kom och ha skoj i vår monter.

I Forslundagymnasiets monter kan du klappa små kalvar, testa hinderbana, köra race med skottkärror, köra minitraktorer och mer därtill, allt för små och stora barn.

11.00-14.00 och 14.30-16.00 Gillar du att pyssla och snickra? 
Välkommen till Pysselkojan och träffa pyssel-Jenny, känd från barn TV. Här väntar massor av naturens skatter på att du ska förvandla dem till något helt fantastiskt.

10.00-17.00 Käpphästar

Norrlands största käpphästförening visar upp hoppning och dressyr med sina egenhändigt tillverkade käpphästar, men ger också tips och råd hur man gör sina egna käpphästar. Självklart får besökarna själv prova på käpphästridning. Välkomna till monter 5017 i Dungen.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.