Nästa artikel
Dethleffs familjehusvagn Camper
2021

Dethleffs familjehusvagn Camper

Publicerad 10 augusti 2020 (uppdaterad 10 augusti 2020)
Favoriten för barnfamiljer i Dethleffs husvagnsflotta är serien Camper som till 2021 har 12 planlösningar. Åtta av dessa med våningssängar. Till 2021 har Camper genomgått en “makeover” med nya detaljer både invändigt och utvändigt.

Det är framförallt överskåpen som fått sig en översyn på Dethleffs Camper till år 2021. Dels har de gjorts smidigare och fått en ny variant på öppningen vilket ger mer luft utanpå utan att inkräkta alltför mycket på förvaringen inuti skåpen. En ny ljusare och varmare träton som övergår till modern ljusgrå dekor och tre olika klädselval i blått, grått eller antrazitgrått.

Modellerna med våningsäng har fått ny praktisk förvaring i form av tygpåsar för barnen. Flera av modellerna har en nedersäng som kan fällas upp och genom en lucka utifrån skapas då ett praktiskt förvaringsutrymme. (Det kan också fungera som extra lekyta när vagnen står stilla). Barnlampan “Didi” kompletteras även med USB-uttag för laddning av telefon eller surfplatta.

Även utvändigt har serien uppdaterats med en ny bakljusramp där lamporna integrerats på ett snyggare sätt. Modellmässigt och planlösningmässigt består serien som förra året av samma 12 modeller.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.