Nästa artikel
Dubbeldäckad Elmia 2017
ELMIA

Dubbeldäckad Elmia 2017

Publicerad 11 september 2020 (uppdaterad 11 september 2020)
På Elmiamässan 2017 stal Kabe närstan allt rampljus med sin tvåvåningsvagn. Persköps ställplats blev Årets ställplats följt av Valdemarsvik och Lundåkrahamnen.
Startskottet för hösten börjar för många i och med Elmiamässan. Drygt 6400 fritidsfordon tar plats på campingen runt mässområdet och över 36 000 besökare passerar in genom dörrarna under den fem dagar långa mässan. 
Inledningsvis var stämningen bland utställarna av fordon lite nervös. Många frågade sig nog om den boom som pågått i flera år verkligen kan fortsäta? Av stämningen i slutet av mässan att döma så verkar den göra det, det var många glada miner.
Elmiamässan är naturligtvis mer än bara en mässa för personer intresserade av att köpa fritidsfordon. Flera vi träffar på campingen och i hallarna har nämligen precis köpt ett nytt fordon och vill besöka mässan för att köpa tillbehör eller bara känna känslan av gemenskap som det nya med camping-livet innebär.
Dock noterades en minskning av utställare i tillbehörstältet utomhus där en blandning av delikatesser och kläder med mera kunde inhandlas.
En rad aktiviteter anordnas för de som väljer att bo på campingen och även tillbringa kvällarna på plats. 
Bland dessa kan nämnas en italiensk afton, danskvällar och den återkommande oktoberfesten. För de yngre vuxna visades filmer.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.