Bild
Nästa artikel
Du kommer väl du med?
Du kommer väl du med?

Elmia är på gång

ELMIA2014

Nu är det snart dags igen för Nordens största mässa för det mobila livet. Här campas det, festas det och tittas det på alla nyheter. Du kommer väl du med?

Förra året kom knappt 37 000 besökare till Sveriges största mässa för det mobilt livet. Som sig bör är vi på plats och du kommer som vanligt att kunna framföra dina åsikter till oss i redaktionen i vår monter C 01:70. Röstar du på årets ställplats på mässan deltar du i utlottningen av tre elcyklar från EcoRide.

Som du säkert känner till visas hela den svenska marknadens utbud men Elmia Husvagn Husbil handlar om så mycket mer än produkterna. Lika viktigt är själva upplevelsen och möjligheten att campa med sin befintliga husvagn eller husbil i anslutning till mässhallarna. Ett utmärkt tillfälle att träffa likasinnade med erfarenheter från resmål, produkter och mycket annat. Här träffas människor som brinner för en och samma sak.

I upplevelsen ingår även det som händer efter att mässportarna har stängt för dagen. På kvällarna kan du delta i den uppskattade Oktoberfesten som hade premiär förra året. Det kommer även arrangeras danskvällar och långbord på campingen.

Gå även in på Elmias hemsida för mer detaljer och vi kommer naturligtvis att hålla dig informerad både här och på vår hemsida om vad som händer.
Taggar: Mässor

Kommentarer

#1
KABE-RO
2014-08-08 16:45

Ja det är klart jag kommer till Elmia 35 året på rad utan uppehåll det får man inte missa

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.