Bild
Nästa artikel
Elmia under hetåret 2018

Elmia under hetåret 2018

elmia

Efter den rekordvarm sommaren 2018 var besökarantalet något mindre än tidigare år men intresset för det mobila livet var fortfarande på topp!

Elmia Husvagn Husbil är den största mötesplatsen av sitt slag i Norden och går under slogan ”Mötesplatsen för det mobila livet”. De fyra hallarnas samtliga kvadratmeter är maximalt utnyttjade och även på utomhusområdena blir det en del pusslande för att alla utställare, som i år är fler än någonsin, ska få plats.   Tomas Haglund från Husvagnsbranschens Riksförbund berättar på presskonferensen att intresset för vintercamping ökar och den vinter som har varit ökade antalet campingnätter med tjugo procent. Elmia är inte bara en utställning med nästa års modellnyheter. Här ställs det också till med bland annat Oktoberfest, bio, grillskola och sist men inte minst – tävlingen Årets ställplats avgörs i vår monter. Bland de som röstade drog vi tre lyckliga vinnare som vann en elcykel och tre stycken fick en gasolgrill med sig hem. Årets ställplats blev Bua hamn fäljt av Boforsudden och Lundåkra.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.