Per Grödevik visar stolt upp Nordics husbil med kontorsmiljön i centrum

Nästa artikel
Ett mobilt kontor från Nordic
ELMIA2014

Ett mobilt kontor från Nordic

Publicerad 18 september 2014 (uppdaterad 18 september 2014)

Per Grödevik visar stolt upp Nordics husbil med kontorsmiljön i centrum

Nordic har byggt special-husbilar i över 20 år. Men det är först nu de har börjat marknadsföra dem och i år premiärvisade de sina specialbyggda bilar för första gången på Elmia Husvagn Husbil.

– Vi vill visa vår bredd och vilka möjligheter som finns att effektivisera livet för såväl resande säljare som privatpersoner, säger Per Grödevik, vd och delägare i Nordic.

Polishusbilar, bankkontor, vårdmobiler och säljkontor. Nordic har skapat mängder av speciallösningar genom åren. Men det är först nu de har börjat marknadsföra den delen av företaget.

– Vi vill skapa idéer och brinner för de effektiva lösningarna, säger Per Grödevik.

I modellen Nordic Office visar man upp hur man effektivt kan resa som säljare. I ena hörnet finns ”hotellrummet”, med sovalkov och kök. I den andra delen finns en demonstrationsyta, tv, kontorshörna och lastlucka där man kan förvara sina produkter.

– Genom åren har det visat sig att man som säljare sparar ungefär en resdag per vecka, med den här typen av lösning. Dessutom har det inneburit ökad försäljning i och med att man tar med kunden till sin hemmaplan, säger Per Grödevik, som tillägger att man tillverkar specialbilar även till privatpersoner efter önskemål.

På Elmia Husvagn Husbil visas även Nordic Explore LBT, som är byggt på det nydesignade Fiat-chassit. I år är modellen också förändrad invändigt, med ny matta, sittkomfort och detaljförändringar.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.