Bild
Nästa artikel
Gasolkoll på Elmia

Gasolkoll på Elmia

ELMIA2014

Bilprovningen är på plats vid Elmia Husvagn & Husbil och erbjuder gasolkontroller på plats vid campingen för endast 100 kronor!

Bilprovningen är på plats på Elmimässan 11-14 september och hjälper dig om du vill boka en tid för besiktning, registrera dig för e-postinbjudan eller har några frågor om besiktning. Du kan även tävla om en smidig liten förbandsväska till bilen genom att besvara deras tipstävling i montern C01:69 (granne till vår egen monter).

Om du campar vid Elmia så kan Bilprovningen kontrollera gasolanläggningen på husvagnar och husbilar vid Elmiacampingen. Besiktningsteknikerna Kent, Peter, Martin och Fredrik är på plats och kontrollerar gasolanläggningar för endast 100 kronor i stället för det ordinarie priset på 150 kronor.

Vill du säkerställa att gasolanläggningen inte läcker bokar du en tid på telefonnummer 010-7028546.

Har du inte husvagnen eller husbilen med dig till Elmia tipsar Bilprovningen om att komma till monter C01:69 och hämta en rabattkupong om gasolkoll för 100 kronor. Erbjudandet gäller till och med den 31 oktober 2014.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.