Bild
Nästa artikel
Grymt läcker Concorde!

Grymt läcker Concorde!

ELMIA 2018

Concorde Carver 890 RRL är långt ifrån den dyraste eller största husbilen som lyxtillverkaren Concorde bygger. Många tappar däremot hakan inne i den!

Concorde bygger stora husbilar och med en totallängd på ungefär nio meter kan Carver 890 RRL räknas dit. En ramp för en bil längst bak finns däremot inte utan i denna bil är det sällskapsytor som räknas.

Planlösningen är av en typ som allt fler tillverkare har i utbudet nuförtiden. Man kan kalla den för en tvärtomplanlösning för längst bak finns en stor sittgrupp och längst fram ett väl tilltaget sovloft som kan fällas ned över förarplatsen.

Priset? Grundpriset är ungefär 2,1 miljoner men exemplaret som står i Forsbergs Fritidcenters monter på Elmia 2018 kostar hela 3,1 miljoner. Extrautrustning för miljonen med andra ord vilket räcker till en eller ett par husbilar men de är givetvis bleka skuggor i jämförelse med denna.

Missa inte bildspelet eller att kolla bilen själv om du är på Elmia för all del!
 

Läs mer om:

Taggar: Mässor, Concorde

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.