Nästa artikel
Halvintegrerad husbil med rumsligt badrum
2021

Halvintegrerad husbil med rumsligt badrum

Publicerad 4 september 2020 (uppdaterad 4 september 2020)
Nya Chausson 777 är en halvintegrerad husbil på 7,2 meter som har en populär planlösning med höga långbäddar och ett badrum som kan stängas av både framåt och bakåt. Fyra bäddar och fyra bälten ger en vettig familjebil.

Höga långbäddar fortsätter att vara populära och det är inte så konstigt eftersom de kan bäddas ihop till en jättesäng och dessutom ger sängen möjlighet till ett rymligt cykelgarage undertill. Så är det också på nya modellen Chausson 777 som dessutom har ett smart badrum där dörrar kan stänga av både framåt och bakåt. 

Enkelbäddarna mäter 90 cm styck och garaget under har dörrar på båda sidorna för enkel lastning. Längre fram finns ett på franskt vis välutrustat kök och sittgruppen består av två motstående soffor som kan monteras upp och bli bältade platser. Fyra bäddar och fyra bälten ger en smidig familjebil eller husbil för par som ibland har med sig gäster. 

Chausson har till 2021 tre olika utrustningsnivåer, First Line på Ford, Titanium VIP på Fiat och Titanium Premium på Ford Transit. Den sistnämnda är fylld av utrustning både i förardelen och bodelen. 

Chausson 788 är en liknande modell fast med queenbed längst bak och trots det både cykelgarage och rumsligt badrum med dörrar åt båda hållen. 

Missa inte bildspelet här intill!


 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.