Det var glada miner när Klas Hjärtstam från Karlskrona Stadsmarina tog emot priset för Årets Ställplats 2016 av vår chefredaktör Mikael Galvér.

Nästa artikel
Idag är det dags för starten på säsongen
CS 2018

Idag är det dags för starten på säsongen

Publicerad 15 februari 2018 (uppdaterad 15 februari 2018)

Det var glada miner när Klas Hjärtstam från Karlskrona Stadsmarina tog emot priset för Årets Ställplats 2016 av vår chefredaktör Mikael Galvér.

Nu är det äntligen dags! Mässan i Kista, Caravan Stockholm, slår upp portarna. 70 utställare står redo att ge dig en spännande utställning med allt från fordon till livet runt omkring. Besök oss i montern och komplettera ditt tidningsbibliotek!
Att kunna se en mängd fordon från olika leverantörer samtidigt gör det förstås enklare att komma till beslut om vad som passar den egna situationen allra bäst, eller kanske bara drömma om vad som skulle kunna passa i ett senare skede. Vi på Husbil & Husvagn försöker hela tiden spegla vad som händer och i våra tidningar hittar du det mesta som rör husbilar och husvagnar. Har du missat någon av våra utgåvor har du chans att komplettera, kanske finns ditt favoritfordon testat sedan tidigare, kanske hittar du ditt tilltänkta resmål beskrivet eller varför inte kolla in vår rykande färska Resmål & Roadtips 2018.

Vi hoppas förstås att du besöker oss i vår monter som du hittar direkt efter rulltrappan ovanför entrén, det är till och med svårt att missa den!

På scenen blir det utdelning av plaketten som visar att Persköps ställplats kan ståta med att vara Årets Ställplats. Omröstningen, som pågick i somras på vår webbsida och avslutades under Elmiamässan i september 2017, gav ett ovanligt jämnt resultat. Den som kammade hem vinsten blev den stolta nykomlingen Persköps ställplats nära Örkelljunga i Skåne. Ställplatsen startade på hösten 2016 och har sedan dess vunnit många besökares hjärtan. Om ett tag är det dags att nominera kandidater till nästa års omröstning, missa inte att föreslå din favorit när vi startar nomineringsprocessen för 2018!

Vi önskar alla våra läsare en trevlig mässa och att du besöker oss, kanske frågar om något du undrar över eller bara njuter av stämningen. För nu är säsongen på gång!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.