Bild
Nästa artikel

KABE Imperial 600 FK har extra allt

CSthlm2019

På mässan Caravan Stockholm finns det givetvis husvagnar. Vi tar en titt på en av de lyxigaste: Kabes Imperial.

Kabes imperialvagnar är de mest exklusiva vagnar som den småländska tillverkaren bygger.
Alla husvagnar från Kabe är baserade på helgalvaniserade chassin från Al-Ko och har förutom den obligatoriska påskjutsbromsen även friktionskoppling och antisladdsystemet ATC som standard. Karossens väggar och tak byggs med Kabes Iwall-teknik vilket innebär att både inner- och ytterlagren utgörs av plåt istället för plåt utåt och kryssfaner inåt. Fördelen är bland annat att väggen klarar temperaturvariationer bättre och tekniken ger en vridstyv kaross. I väggarna isolerar fuktbeständig Ecoprimisolering som stöds av plastreglar som dessutom är ventilerade på de mest utsatta partierna. Mellan vägg och tak finns en bred aluminiumprofil med skena för förtält eller markis som således kan placeras på valfri sida av vagnen.

Imperialvagnarnas släta plåt är smyckad med Kabes Innovation Design vilket är en screentrycksliknande teknik som ger dekoren ett tredimensionellt intryck samtidigt som den är sömlöst gift med den vita bakgrunden. I jämförelse med kulhamrad plåt, som är förlåtande mot ojämnheter, ställer slät plåt högre krav på tillverkarens skicklighet och teknik. Kabe verkar ha de kunskaper som krävs för väggarna är verkligen släta.
Taggar: Mässor, Kabe
KABE Imperial 600 FK har extra allt
KABE Imperial 600 FK har extra allt
KABE Imperial 600 FK har extra allt
KABE Imperial 600 FK har extra allt

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.