Bild
Nästa artikel
Kabe vinner i Europa igen!

Kabe vinner i Europa igen!

CMT2019

Återigen noterar Kabe en förstaplats i den väletablerade innovationstävlingen European Innovation Award. Nu är det Kabes SmartVent-system som prisas.

2019 kan Kabe, om de så vill, titulera sig europamästare i innovation. De vinner kategorin technology & connectivity som är öppen för teknik från både husbilar och husvagnar.

Konkurrenter:

I samma kategori var bland annat Hymers husbil B-klasse Modern Comfort och Dethleffs husvagn e-home nominerade. Båda de bidragen toppade för övrigt andra kategorier. Hela vinnarlistan publiceras senare i veckan.

Husbil & Husvagns chefredaktör Mikael Galvér är en av jurymedlemmarna och han tycker Kabe är värdiga vinnare: 

– Mer innovation än Kabes SmartVent är svår att hitta i de bidrag som finns i de olika kategorierna. Det var ett lätt val för jurymedlemmarna.

Juryn består av representanter för femton tidningar från hela Europa och priserna delas ut på CMT-mässan i Stuttgart. Priset togs emot av P.A. Vlaanderen som är Kabes försäljningsansvarige i bland annat Tyskland.

Missa inte filmen där SmartVent demonstreras!

Taggar: Mässor, Kabe

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.