Nästa artikel
Kip Shelter, en udda husvagn
CS2015

Kip Shelter, en udda husvagn

Publicerad 2 september 2015 (uppdaterad 2 september 2015)
Shelter från det holländska företaget Kip gör campingen till en upplevelse hävdar deras reklam. Den lilla och smidiga husvagnen kan du få med dig överallt och ska vara den ideala semestervagnen.
Modellen finns i tre utföranden, Basic, Plus och Design men samtliga har samma mått där totallängden är 460 centimeter varav själva husvagnen är 345. Med en bredd på 185 centimeter, inuti 170, och en ståhöjd på 198 (med uppfällt tak) är det en riktigt händig vagn. Vikten för basversionen utan extrautrustning anges till 560 kilo.

Trots de kompakta måtten finns en säng med måtten 170 x 200, plats för kök med ett 60-liters kylskåp och sittplatser för sex personer. Basversionen är dock ganska ren och hela konceptet bygger på att du väljer utrustningen efter dina egna önskemål, listan är lång. Med ett startpris på 8.995 £ blir totalpriset kanske ändå måttligt. 

Detsamma gäller hur du vill att vagnen ska se ut. Färgvalet är närmast oändligt, 99 kulörer, och sedan kan du designa grafik på deras hemsida för en ännu högre grad av personlig touch.

Kip Shelter har ingen svensk återförsäljare men här hittar du deras hemsida.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.