Nästa artikel
Knaus satsar mer på gasolfri husvagn
2022

Knaus satsar mer på gasolfri husvagn

Publicerad 28 juli 2021
Är framtiden en gasolfri husvagn när diskussionens vågor går höga om koldioxidutsläpp? Det menar Knaus som har e.power modellerna i sitt sortiment.
Det finns hela tio olika modeller i serien e.power och till Südwind kan man välja till e.power-paketet i tre modeller. För alla som oftast bor på en camping kan detta vara ett bra alternativ.

Att gasolflaskorna i e-power blir ett minne blott kan väl ses som en självklarhet. Utöver viktbesparingen får man även ett extra förvaringsutrymme där de normalt står.

Systemet har bland annat säkringsautomatik, man ställer in den tillgängliga ampérestyrkan som campingen tillhandahåller, så tar systemet hand om att de inkopplade apparaterna automatiskt regleras, prioriteras och stängs av eller läggs till efter behov och tillgänglig effekt. Det innebär att systemet är helt intuitivt och utan en säkring.

Väljer man att fricampa en natt i taget finns ett ackumulatorpaket att välja till som Knaus kallar "one night stand" och det har tillräcklig kapacitet för att hålla systemen igång över natten.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.