Bild
Nästa artikel
Kort Pilote med stor sittgrupp

Kort Pilote med stor sittgrupp

2021

Kompakta husbilar med stor sittgrupp och umgängesyta blir allt populärare och 2021 kommer en ny helintegrerad variant från franska Pilote. 

Pilote Galaxy G 690 D är en ny helintegrerad husbil från den franska tillverkaren som invändigt ser ut lite som en fjällstuga med sina ljusa träpaneler. Galaxy P 696 D har förutom kompakta yttermått också en mycket rymlig säng kallad Duo-Bed vilken har de generösa måtten 200 x 185 cm.

Till 2021 erbjuder Pilote två utrustningsnivåer vilket ska förenkla valet för kunderna. Utrustningsnivå 1 heter Essential och innehållet i den nivån har förbättrats till 2021 och innehåller även Fiats chassipaket med ESP traction+, dubbla airbags, farthållare, LED-dimljus och 140 hk motor. 

Vill man ha mer utrustning finns nivå 2 som heter Sensation vilken också innehåller 16 tums alufälgar, invändigt lyxpaket med läderratt/växelspak, rattstyrning av stereon samt dusch i lastutrymmet.

Sist men inte minst viktigt har Pilote till 2021 även förbättrat kontrollpanelen Xperience version 2.0. Bättre styrning av ljus, vatten och tillval. Man har också dragit om elledningar vilket i sig ökat lastvikten och AL-KO-chassit har förbättrats för att spara än mer vikt.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.