Bild
Nästa artikel
På de vackra stränderna samlades ungefär 2500 husbilar och husvagnsekipage.
På de vackra stränderna samlades ungefär 2500 husbilar och husvagnsekipage.

Lahtis-mässan

LAHTIS2014

Även Finland har haft sin årliga utställning av husbilar och husvagnar, närmare bestämt i Lahtis.

Finlands största evenemang inom husvagns- och husbilsbranschen, Caravan, lockade tusentals besökare till Lahtis mässcentrum och de näraliggande områdena under veckoslutet. Talrika husbils- och husvagnssällskap fyllde de omkringliggande campingplatserna och andra mötesplatser för likasinnade. Under tre dagar kom det över 16 000 besökare som bekantade sig med mässans utbud, dvs. över trehundra nya fordon samt tillbehör och service.

I år presenterades det rekordmånga förnyade modeller på mässan eftersom det lanserats nya skåpbilschassin som används i husbilar. Enligt utställarna var intresset för de nya modellerna stort och många besökare gjorde upp affärer under mässan. Speciellt livlig var handeln med tillbehör.

Nya Fiat Ducato samt Niesmann+Bischoff, som på nytt börjat importeras och som presenterade fyra olika Arto-versioner, fick sin Finlandspremiär i Lahtis. Även Rimor har återigen börjat importeras efter ett uppehåll. 

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.