Bild
Nästa artikel

Lyxigare husbil än så här går det inte att få

2022

Volkner, de bygger bara husbilar av yppersta klass och där allt är så lyxigt som det bara går att få det. Vi blev inbjudna att se hur Performance S som kostar tiotals miljoner ser ut på insidan så följ med oss in i en värld av extravagans, in i en husbil där bara stereon kostar tre miljoner!

Det är få som släpps in i och får uppleva en husbil som den här. Känslan är mäktig. Materialen oöverträffade. Bilen i garaget är en Bugatti Chiron. Bara den med en prislapp som får de flesta att häpna. Husbilens garage är försås specialanpassat till kundens favoritbil men det lär knappast stå någon Smart i just det här garaget.

Stereon i husbilen kostar 300 000. Euro. Marmorgolvet glänser. De exklusiva träslagens ådring vald med petimeterperfektion. Det är ett mobilt hem som får allt annat att blekna. Kanske är det världens dyraste husbil eller åtminstone husbilsekipage, om Bugattin räknas in.

Vi tog med oss videokameran och låter även dig njuta i lugn och ro. Där får du mer fakta om lyxbussen. 
Taggar: Mässor

Kommentarer

#1
kjellinge
2021-10-10 17:56

Tandborst glasen såg ut att vara samma som i min Carthago iaf!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.