På torsdag är det klart!

Nästa artikel
Nu är det nära
ELMIA2015

Nu är det nära

Publicerad 7 september 2015 (uppdaterad 7 september 2015)

På torsdag är det klart!

Nu är det bara några dagar tills dess portarna slås upp för mässan på Elmia i Jönköping! Du hälsar väl på i vår monter C01:70?
På torsdag slås portarna upp och med tanke på intresset för såväl husbilar som husvagnar kan det bli en välbesökt mässa. Du kommer väl du med? Hos oss kan du komplettera saknade nummer av tidningen, prata med redaktionen och rösta på årets ställplats! Du som röstar i vår monter C01:70 på Elmia har chans att vinna en elcykel från Ecoride!

De här ställplatserna är nominerade och tävlar om att bli årets etta:

* Ställplats Bauergården ligger i skogen där John Bauer hämtade sin inspiration och förutom skogen finns badplats, restaurang och all önskvärd service i nybyggda hus.

* Ställplatsen vid serveringen Kaffeteriet i Borensberg har ett centralt läge i Borensberg precis intill Göta Kanal och här finns också ett nytt fräscht servicehus.

Falu Gruva ligger ganska centralt i Falun och intill världsarvet Falu Gruva där det förutom museum finns servering och sevärdheter för historieintresserade.

Getteröns ställplats har nya fräscha servicehus och ligger på västkusten i Halland med utsikt mot havet och Varbergs fästning och på ön finns ett flertal badstränder.

Tosteberga Hamn ligger naturskönt alldeles vid havet i nordöstra Skåne i ett öppet alvarliknande landskap som är populärt bland fågelskådare som vill se havsörn.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.