Nästa artikel
Nu är mässan igång!
Husbl stockholm 2020

Nu är mässan igång!

Publicerad 6 mars 2020 (uppdaterad 6 mars 2020)
Mässan Husbil Stockholm 2020 är nu öppnad. Vi tog en sväng innan öppning och det finns mycket att se. Kika på bildspelet!

Tyvärr finns inte vi på Husbil & Husvagn på plats på mässan men det finns en hel del annat. Sammanlagt ställer dessa aktörer ut fordon på mässan. Autohallenhusbilar kommer med Eura Mobil, McLouis & Karmann, Skoklosters Husbilar & Husvagnar med Pilote och Le Voyageur, Albins Husbilar med Carthago, LMC och Weinsberg, Autostar med Autostar husbilar, Knivsta Motor med Knaus, Weinsberg och CI Motorhomes, K. Öhman Bil och Maskin med Laika, Solhem Husbil med Globecar, Westfalia, Sunlight Vans och Vantourer samt S-karosser kommer med Campers och specialvagnar. Men det tar inte slut med detta.

Även tillbehören är representerade, Campingvaruhuset visar upp Isabella och Höja Bil & Motor, ProDOB, RV Masters, Reimo, Wera, Fiat Professional, Semona, Ullbädden, LTC samt Smart Living visar upp varierande tillbehör som kan förgylla husbilslivet. I bildspelet visar vi lite av det som ställs ut.

Ladda ner biljett här: Biljett


Öppettider:
Fredag 10-18
Lördag 10-17
Söndag 10-16

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.