Nästa artikel
Ny premiumhusbil visas på Kistamässan
CS 2018

Ny premiumhusbil visas på Kistamässan

Publicerad 13 februari 2018
Premiumsegmentet väcker alltid intresse och nu får besökarna på Caravan Stockholm chansen att för första gången i Sverige titta närmare på en lyxig, kortare och lättare Morelo Empire Liner.

– Vi har många kunder som efterfrågat den här nya och kompaktare modellen av husbilen Empire Liner, säger Robin Falkenhem, försäljningsansvarig för Morelo Sweden.

Nio och en halv meter lång och en vikt på 7,5 ton. Att jämföra med storebrors elva meter och 15 ton.

– Morelo har tagit fram en mer kompakt modell av Empire Liner. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på en mindre variant av och som är lättare att hantera exempelvis i samband med parkering. Självklart med samma utrustning, detaljer och allt annat som hör till. Det ska bli oerhört spännande att för första gången presentera den helt nyproducerade modellen på Kista-mässan, säger Robin Falkenhem, Bergholm/Morelo Sweden.

Precis som i den större modellen finns alla bekvämligheter som luftfjädrade stolar, navigationssystem, fullt utrustat kök, badrum med spa-känsla och panoramafönster.

Morelo och den nya Empire Liner finns i monter A:29 på Kistamässan. Caravan Stockholm hålls på Kista Mässan den 15-18 februari.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.