Nästa artikel
Ny Prestige med queenbed
2021

Ny Prestige med queenbed

Publicerad 24 september 2020 (uppdaterad 24 september 2020)
Den populära serien Prestige från Hobby husvagnar kommer till årsmodell 2021 finnas i 12 planlösningar. En ny  modell i serien är Prestige 650 UFf med lyxig queenbed fram och stor u-soffa bak.

På önskemål från kunder och handlare tillkommer modellen Hobby Prestige 650 UFf till årsmodell 2021. Det är en 8,3 meter lång vagn med fullbredd (2,5 meter) som har ett rymligt sovrum med en lyxig queenbed längst fram. I mitten finns ett praktiskt kök med bra ytor och stort kylskåp och längst fram en stor u-soffa invid entrédörren.

Dessutom har vagnen liknande många husbilar en separat duschkabin medan toalett och handfat finns på andra sidan mittgången, en mittgång som kan stängas av framåt och därmed bildas en avskärmad sov- och badrumsavdelning för ombyte och noll insyn.

Totalvikten på Prestige 650 UFf är 1900 kilo och som standard får den Truma Combi 6 värmepanna med luftburen värme. 650 UFf är för övrigt en planlösning som hämtats från den lyxiga Premium-serien och nu alltså finns i en överkomligare version i Prestige-serien.

Till 2021 får alla husvagnarna i serien Prestige mer förvaring tack vare större överskåp där luckorna har soft-close. Vidare kommer tygvalet “Taiga” som ska passa extra bra ihop med de nya möbelytorna. Även hörnbelysningen vid u-soffan har omarbetats för att ge en mysigare och mer praktisk ljusmiljö.

Hobby bygger sina husvagnar i norra Tyskland i Schleswig-Holstein bara ett stenkast från Skandinavien och mitt mellan två hav vilket ger inspiration till vagnarnas design. Husvagnar som ska passa gammal som ung oavsett bakgrund som de själva säger.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.