Bild
Nästa artikel

Ny teknik i Easy Camper

CSTHLM2019

Husbil&Husvagn är på plats i Kista för att rapportera från mellansveriges största husbil- och husvagnsmässa. Hör Mikael Galvér prata om S-karossers nya Easy Camper med fräsch, röd glasfiberkaross.

För den som vill söka sig utanför allfarvägarna för lite äventyr är S-karossers Easy Camper ett säkert kort. Husvagnen monteras ovanpå en vanlig pick-up-bil, som ger ekipaget den fördelaktiga fyrhjulsdriften för ojämna väglag. Samtidigt blir Easy Camper aldrig större än en vanlig husbil och kan lätt glida in även i stadsmiljö.

Notera den tillverkningsteknik som S-karosser använder där hela formen är gjuten, inte uppbyggd av sandwich-element som brukar vara standard på campers.  

Den nya modellen från S-karosser lär dock inte bli marknadens billigaste. Priset uppskattas krypa upp mot 600 000 kronor, men den påkostade utrustningen kan definitivt kompensera. Standardmodellen kommer med dieselvärmare, solceller och vattenburen golvvärme som kan göra den till en ny året-runt-favorit. 

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.