Bild
Nästa artikel
Nya LMC Explorer Comfort

Nya LMC Explorer Comfort

ELMIA2017

LMC Har fått tillökning på husbilssidan i form av två nya serier som heter Comfort. Vi kikar på en helintegrerad variant med poppis planlösning.

LMC kallar sina helintegrerade bilar för Explorer och den sedan tidigare existerande Premium har nu fått sällskap av en Comfort variant.

Till de yttre påminner serierna om varandra men mest liknar ändå Explorer Comfort Bürstners nya helintegrerade Ixeo bilar. Det är inte så konstigt för de byggs i samma fabrik som Bürstner i Tyska Kehl. Det är ingen hemlis, båda märkena tillhör Hymergruppen och de jobbar aktivt med att utnyttja sina olika fabriker maximalt.

Att det är olika bilar är det dock ingen tvekan om, utrustningsnivåer och materialval skiljer sig åt. Mellan LMC:s båda helintegrerade serier får man nagelfara de tekniska specifikationerna ganska noggrant för att hitta några större skillnader och även prismässigt ligger de i ungefär samma nivå. Frågan är vad tanken med detta upplägg är?
 
I bildspelet bjuder vi på en rundvandring i en Explorer Comfort I 735G, med 130 hästars motor kostar den 854 596 kronor i grundutförande.

Du hittar den i Hall C på Elmia 2017.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.