Nästa artikel
Nya Polar Grizzly
Elmia2016

Nya Polar Grizzly

Publicerad 9 september 2016 (uppdaterad 10 januari 2017)
Polars VD Tony Ekström är optimistisk när han presenterar företagets nysatsning på husbilar. Häng med in i husbilen Grizzly från Dorotea!
Efter ett år med ganska mycket jämmer och elände i samband med Mobile Living Groups konkurs reser sig nu Polar igen. Ett första steg är att nysatsa på husbilar. Intresset verkar finnas där, flera bilar är redan beställda, uppger Tony Ekström.
Polar Grizzly finns med tre planlösningar. TR LB har tvärställt badrum längst bak och låga enkelsängar. TR DB har en tvärställd säng längst bak och badrummet i mitten. Bilen på mässan heter Grizzly TM LB och den  har höga enkelsängar( 2 st 86x200 cm) med garage under. Mitt i bilen finns Polars nydesignade badrum. Köket är vinkelformat och direkt till vänster om det finns kyl, frys och ugn. Grizzly är 740 cm lång och har totalvikten 4250 kg. Bostadsytan är 12,5 kvadratmeter. Stor vikt har givetvis lagts för att vinteranpassa Grizzly. Vattenburen central- och golvvärme från Alde är standard och extra konvektorer har placerats i den köldkänsliga övergången mellan bodel och förarhytt.
 
Grundpriset är 850 000 kronor men bilen på mässan har mycket extrautrustning vilket gör att priset landar på 1 064 550kronor.
 
Titta på bildspelet för mer information!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.