Bild
Nästa artikel
Nya smala Rapido C

Nya smala Rapido C

2021

Husbilar med kompakta yttermått blir allt populärare. Franska Rapidos nya C-serie är bekväma husbilar med smalare bodelsbredd. C-serien kommer till årsmodell 2021 i tre olika modellvarianter.

Franska Rapido kommer med en ny serie kompakta halvintegrerade husbilar med bodelsbredden 2,17 meter. Den nya C-serien har förutom en "smal midja" ett mörkfärgat skiview-fönster framtill och yttre dekor som ger tuffa linjer. Serie C kommer i tre längder/planlösningar. C56 är minsta modellen och den har fransk (sidoplacerad) dubbelbädd och en totallängd på 5,99 meter. Därefter har vi C55 som har höga långbäddar och mäter 6,72 meter i totallängd. Längsta modellen heter C86 och är 6,99 m lång och har queenbed. Alla tre modeller har bäddbar sittgrupp vilket ger 3 bäddar, 4 bältade platser och 5 platser till middagen. Sist men inte minst så har C-serien Truma Combi D CP Plus dieselvärmare.
 
Taggar: Mässor, Rapido
Nya smala Rapido C
Nya smala Rapido C
Nya smala Rapido C

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.