Nästa artikel
OnTour, ny modell från Hobby
ELMIA2014

OnTour, ny modell från Hobby

Publicerad 10 september 2014 (uppdaterad 10 september 2014)
Hobby visar upp sin nya lätta husvagnsmodell OnTour på Elmia-mässan

Den största nyheten i Hobbys modellprogram 2015 heter "OnTour". Serien består av fem lätta och enligt Hobby väldesignade vagnar.

– Målgruppen är aktiva personer som vill att det ska vara smidigt att ta sig från plats till plats, campa och resa, säger Mats Svensson.

OnTour-serien rymmer fem olika modeller och är både kortare och smalare än sina syskon. De tre minsta modellerna mäter bara 2100 mm i bredd, och de två större modellerna 2200 mm. Detta, i kombination med den lätta konstruktionen, gör vagnarna lätta att dra, backa och ställa upp.

På utsidan har Hobby använt sig av en helt ny tryckteknik, vilket har gjort det möjligt att få in ett nytt grafiskt uttryck. Dekoren på sidorna är nu färgsatt i olika nyanser av grått och utmärkande för OnTour är även de distinkt runda baklysena, som kompletteras med ett lägre, tredje bromsljus.

Inne i vagnen ses ett modernt formspråk i den ljusbruna färgen ”Pear tree” och krämvita ”Fantasie”. Samtidigt har köksytor, bord och fönsterkarmar en mörkbrun nyans.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.