Bild
Nästa artikel
Perfekt för fotbolls-VM!

Perfekt för fotbolls-VM!

CMT2018

Vi tar en lite närmare titt på Weinsberg ICE som har en fantastisk lösning för tv-fantaster. Den funkar året om för, precis som namnet antyder är den väl vinteranpassad.

Weinsberg CaraOne 740 EDITION (ICE) är en åretrunthusvagn som med hjälp av bland annat isolerande XPS-skum och Alde vattenburen värme i både konvektorer och golv ska klara kyliga vinterdagar. Skidfack finns givetvis och invändigt finns ett skoskåp som ska rymma vinterkängor.

Det finns till en början två modeller i ICE-serien. Den ena är en familjevagn med våningssäng mitt i vagnen. Den andra heter 740 UWF och den har ett "loungerum" istället för barnsängen.

I loungen finns två mycket bekväma fotöljer med uppfälbara fotstöd och även dryckeshållare. Mittemot kan en stor tv dras upp ur ett sideboard och under den finns också en elektrisk "öppen spis" som ger skenet av en eld. Kul eller knasigt? Kul att möjligheten finns tycker vi, om inte annat för de som gärna vill sitta skönt.

Missa inte bildspelet!
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.