Bild
Nästa artikel
Pössl firar 25 år med 2Win

Pössl firar 25 år med 2Win

CS2014

I år firar Pössl 25-års-jubileum med en specialversion av modellen 2Win.

Pössl som, enligt dem själva, var först ut med att bygga en husbil baserad på en skåpbil, firar i år 25-års-jubileum med en specialmodell som de kryddat med ett 120-liters kylskåp och en extra stor King Size säng.

När Peter Pössl byggde sin första husbil baserad på en skåpbil 1989 var det början på en ny era. Det verkade som många hade väntat på just den typen av husbil och skall man lita på Pössl behåller de än idag sin ledande ställning.

Till 25-års-jubileumet så lanserar Pössl  jubileumsversionen 2Win25 som baseras på den nya Fiat Ducato eller Citroen Jumper. Jubileumsmodellen har vad som grundmodellen har sedan tidigare.

Jubilaren har ett centralt placerat hygienutrymme som tidigare bara funnits 2Win Style eller Sportive. En praktisk skjutdörr delar av mittdelen och skapar ett stort badrum med "mått som mer liknar ett badrum i ett vanligt hem". Andra speciallösningar är exempelvis ett takfönster, ett 42 cm brett kylskåp med 120 liters volym med dentagbar frysdel och en rymlig garderob som går från golv till tak. Modellen har även en ny säng med måtten 1.95 x 1.55m/1.38m King Size säng i bak och extra påkostad inredning.

Motoralternativen spänner från 2.0 liter med 110 hk upp till 3,0 Liter med 177 hk.

Taggar: Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.