Nästa artikel
Släktforskningsexpert till Caravan Stockholm
CS2017

Släktforskningsexpert till Caravan Stockholm

Publicerad 2 februari 2017 (uppdaterad 2 februari 2017)
På mässan Caravan Stockholm den 16-19 februari kommer du att kunna lyssna på släktforskaren Leif Mörkfors, Det blir spännande anekdoter från tv-inspelningarna, där Leif hjälper kändisar att spåra sina rötter, samt inspiration och tips till besökarna om släktforskning.

Årets upplaga av Mellansveriges största mässa om mobil fritid, Caravan Stockholm, satsar på nytt innehåll i programmet och besöks i år av en av landets mest erfarna släktforskare, Leif Mörkfors, som berättar roliga och spännande anekdoter från sitt arbete med TV-programmen ”Vem tror du att du är?”, ”Det sitter i väggarna”, ”Allt för Sverige”, där han hjälpt kändisar som Ewa Fröling, Thomas Ledin och Björn Skifs, att hitta sina rötter. Efter scenframträdandet finns Leif på plats för att svara på frågor om släktforskning. Kanske tar du redan till sommaren husbilen eller husvagnen och besöker platser där dina förfäder har levt? 

Mässans scenprogram bjuder även på underhållning från David Batra, Pernilla Wahlgren, reseinspiration med Att resa-podden, Freedom travel, Destination South Lapland, samt Peter Hansen om Golf & jaktresor samt teknik och regelverk med husbilsskolan och Transportstyrelsen.

Caravan Stockholm arrangeras den 16-19 februari på Kistamässan i Stockholm.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.