Bild
Nästa artikel
Slide out och vägglös toa

Slide out och vägglös toa

CS 2017

Koncept eller inte, uppmärksamhet väcker den här bilen med både slideout och sin speciella lösning för hygienutrymmet. Kolla in bilderna!

Den här bilen sticker onekligen ut på mer än ett sätt. Slide out längst bak på husbilar har vi sett innan. Det brukar vanligtvis finnas på stora och dyra bilar men det finns undantag som exempelvis Adria Compact.

Slide out på plåtisar är ovanligare även om det inte är unikt. Ofta lämnar dessa bilar aldrig konceptstadiet och frågan är om denna Clever Tour 540 Slide kommer att göra det? Inga prisuppgifter eller liknande fanns att tillgå då vi besökte montern på Caravan Salon i Düsseldorf 2017.

Det främsta syftet med såna här modeller brukar vara att dra folk till montern och få uppmärksamhet, och eftersom du just nu läser det här kan man ju säga att de lyckats. Det är mer än man kan säga om badrummet, istället för väggar finns det nämligen ett duschdraperi. Hur tankegången har gått i designarbetet är svårt att säga, men det ger begreppet öppen planlösning en helt ny innebörd i alla fall.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.