Bild
Nästa artikel
Stor sittgrupp i liten Euramobil

Stor sittgrupp i liten Euramobil

2020

Denna bil är bara 650 centimeter lång men rymmer ändå en stor sittgrupp, väl tilltaget kök och en rymlig dubbelsäng. Hur går det till?

Lösningen är att det saknas traditionella sängplatser i Eura Mobil Integra Line 650 HS som modellen heter. Sova gör man i den säng som kan fällas ned över förarplatsen eller i sittgruppen bak om fler platser behövs. Med denna lösning finns det helt plötsligt gott om plats för de andra utrymmena. Köket är exempelvis utrustat med ett kylskåp på 140 liter. Längst bak finns det en stor sittgrupp med förvaring under. En cykel ryms inte men det finns cykelställ bak som är förankrat i bodelens aluminiumreglar. Hela bilen har för övrigt ett uppvärmt dubbelgolv som håller tassarna varma även på vintern och 10 års täthetsgaranti utlovas. Missa inte bildspelet för fler funktioner och en planlösning.

På Elmiamässan 2019 hittar du Eura Mobil i Autohallens monter i hall B vid utgången mot mässcampingen.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.