Bild
Nästa artikel
Den glada figuren som klättrar runt bland diplomen är Trumas maskot Nanuk.
Den glada figuren som klättrar runt bland diplomen är Trumas maskot Nanuk.

Storslam för Truma

CMT2015

Tidningarna Promobil och Caravaning har varje år en omröstning bland sina läsare om vad de anser vara bästa fabrikat i tillbehörsdjungeln. I år tog Truma priser i samtliga fem kategorier!

Det blev för Truma att komma upp fem gånger på podiet för att ta emot priser för "Best Brand 2015". Det är en omröstning som organiseras av Promobil och Caravaning för att utse det mest populära tillbehörsfabrikaten för mobilt boende i fem olika kategorier.

Som tidigare år tog Truma förstapriset i kategorin värmare, heater, med en röstandel på 83%. Nästa kategori var lufkonditionering, air conditioning systems, som Truma vann med ett röstandel på 65%.

Truma fick även ta emot ett hedrande andrapris för manöversystem för husvagnar, manoeuvring systems for caravans, samt likaså ett andrapris för luftkonditionering, air conditioning systems for motor homes.

Som grädde på moset röstades Truma fram som trea för sin strömförsörjning, power supply.

Jutta Bringazi, Trumas PR-chef, tog emot priserna på mässan CMT i Stuttgart 2015.
Taggar: Mässor, Nyheter, Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.